Попередження насильства в сім’ї

5 років ago admin 0

11 січня 2019 року набув чинності закон «Про запобігання та протидії домашньому насильству». Протягом сімнадцяти років йому передував закон «Про попередження насильства в сім’ї», який передбачав заходи та повноваження органів державної влади у запобіганні та реагуванні на факти застосування фізичної сили в родинах. Однак, в реальному житті постраждалі члени сім’ї та діти частіше залишалися сам-на-сам із домашнім терором.
Новий закон проти домашнього насильства, безумовно, заслуговує на позитивну реакцію суспільства, тому що сам факт того, що Україна виходить на нову дорогу боротьби з насильством в родинах, не може не радувати!
Зміни до законодавства стали темою робочої зустрічі начальника Воловецького бюро правової допомоги Пижика Е.В., начальника Воловецького районного сектору філії Центру пробації в Закарпатській області капітана внутрішньої служби Гафинця І.М. та головного спеціаліста відділу у справах сім”ї та дітей управління соціального захисту населення Воловецької РДА Андрійчак Н.М.

Воловецьке бюро правової допомоги

11 січня 2019 року набув чинності закон «Про запобігання та протидії домашньому насильству». Протягом сімнадцяти років йому передував закон …