У радіо ефірі «Закарпаття ФМ» говорили про інформаційну кампанію Держпраці «Україна працює» та про запобігання незадекларованій праці на Закарпатті

2 роки ago admin 0

Сьогодні начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області Ярослав Турянський, був гостем студії регіональної радіостанції «Закарпаття – ФМ».

 



З ведучою Яною Шершун у програмі «Актуальне інтерв’ю», посадовець обговорив основні аспекти діяльності Управління у військовий період. Окремо зупинилися на змінах внесених до трудового законодавства Законом «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». Також говорили про проведення в області нової інформаційної кампанії Держпраці “Україна працює!”. Ярослав Турянський розповів радіослухачам про розширення консультаційної підтримки працівників та роботодавців та повідомив яким чином можна отримати кваліфіковані консультації фахівців Управління.

Також представник Управління Держпраці нагадав про те, що в області продовжується робота серед суб’єктів господарювання краю, спрямована на зниження рівня незадекларованої праці та повідомив про підготовку до інформаційної кампанії «Виходь на світло».

Нагадуємо, що додаткову інформацію можна отримати через такі засоби комунікації:

телефон: 0954690895 (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за покликанням https://pratsia.in.ua/index.php