На Перечинщині фахівець Управління Держпраці пояснив основні вимоги безпечної праці при експлуатації котелень

2 роки ago admin 0

На територію Закарпаття  майже щодня прибуває велика кількість тимчасово переміщених осіб.  Краяни намагаються належним чином подбати про цих людей – кожного потрібно  зустріти, розселити, забезпечити водою, харчами, теплом.

Чимало переселенців прийняла Перечинська територіальна громада. Нині активно проводяться роботи з обслуговування діючих котелень і введення в експлуатацію раніше відключених або законсервованих котелень для   забезпечення тимчасово переміщених осіб теплом.

Посильну допомогу у вирішенні цього питання надають місцевій владі фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області. Нещодавно заступник начальника відділу нагляду   в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс відвідав пункти розміщення переселенців і  проконсультував працівників котелень та осіб, відповідальних за експлуатацію газового господарства, щодо безпечного користування газовими приладами.

Посадовець звернув увагу на  важливість неухильного дотримання у їх роботі вимог «Правил безпеки систем газопостачання», інших нормативно-правових документів з питань охорони праці.