На семінарі-тренінгу в Мукачеві відточували навики із запобігання нещасним випадкам при роботах у замкнутому просторі

2 роки ago admin 0

У Мукачеві для працівників аварійних служб ПрАТ «Закарпатгаз»  фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області Володимир Горєв і Олександр Гойс провели виїзний семінар-тренінг на тему: «Особливості організаційних заходів щодо роботи в умовах воєнного стану». У семінарі також взяли участь головний інженер підприємства Віктор Водзінський,  інші посадові особи.

Під час теоретичної частини заступник начальника Управління Держпраці  Володимир Горєв детально розглянув з аварійниками вимоги Планів локалізації аварійних ситуацій та Планів евакуації людей до бомбосховищ у разі оголошення повітряної тривоги. Своєю чергою заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об`єктах підвищеної небезпеки Управління Олександр Гойс звернув увагу присутніх на необхідність дотримання вимог безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки, використання засобів індивідуального захисту при роботах  у замкнутих просторах.

Головний інженер ПрАТ «Закарпатгаз» Віктор Водзінський довів до відома слухачів семінару вимоги безпечного виконання газонебезпечних робіт.  По завершенню теоретичного блоку відбулася жвава дискусія, під час якої присутні мали змогу отримати відповіді на запитання, що їх цікавили

 У ході практичної частини відбулися тренувальні  навчання аварійної служби підприємства з ліквідації витоку газу в одному з колодязів м. Мукачева.