На Перечинщині проведено семінар-нараду з працівниками водопровідно-каналізаційного господарства

10 місяців ago admin 0

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області  наголосили на необхідності дотримання вимог виробничих інструкцій, інструкцій з питань охорони праці та інших нормативно-правових актів робітникам водопровідно-каналізаційного господарства КП «Комунальник».

Оскільки роботи на об’єктах водозабору, каналізаційно-насосних станціях, очисних спорудах пов’язані з виконанням робіт підвищеної небезпеки, інспектори звернули особливу увагу інженерно-технічних служб та працівників на безпечному виконанні робіт в замкненому просторі та допуску працівників до виконання вищевказаних робіт.

Також нагадали на необхідності проведення періодичних медичних оглядів, навчання та перевірки знань з питань охорони праці, інструктажів.

Крім того, зазначили про необхідність вивчення та дотримання Плану локалізації та ліквідації можливих аварійних ситуацій на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства, забезпеченні працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

Окремо звернули увагу на дотримання необхідних мір безпеки при роботі з хлором.           

Більше інформації на порталі https://pratsia.in.ua