Відбулося обговорення проекту бюджету Ужгорода на 2019 рік

5 років ago admin 0

У сесійному залі Ужгородської міської ради напередодні відбулося публічне обговорення проекту бюджету Ужгорода на 2019 рік, документ заздалегідь був оприлюднений на офіційному сайті міської ради, ознайомитися з ним міг кожен охочий.

Насамперед присутнім представили і роз’яснили основні показники проекту бюджету міста на наступний рік: що слід очікувати, які джерела доходів і відповідно, куди будуть спрямовані кошти.

Головні розпорядники, а їх є сьогодні 11 – управління освіти, відділ охорони здоров’я, управління капітального будівництва, департамент міського господарства, управління економіки та стратегічного планування, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, управління містобудування та архітектури, департамент фінансів та бюджетної політики, департамент праці та соціального захисту населення, виконком та рада – більш детально розповіли, скільки коштів буде спрямовано на захищені статті – заробітну плату, комунальні послуги – і відповідно на розвиток та утримання галузей, виконання міських програм.

З основних показників.

Обсяг доходів прогнозується в сумі 1 мільярд 483 мільйони гривень, із яких загального фонду – 912,7 млн. грн.; спеціального фонду – 39,7 млн. грн.; трансфертів – 530,5 млн. грн.

Обсяг видатків загального фонду міського бюджету на 2019 рік передбачено у сумі 1 358,6 млрд. грн., з них: за рахунок міського бюджету – 828,3 млн. грн., за рахунок субвенції з державного бюджету – 530,4 млн. грн.

Обсяг видатків спеціального фонду передбачено в сумі 124,4 млн. грн., з них: кошти, що передаються із загального фонду до спеціального фонду бюджету розвитку – 84,6 млн. грн., за рахунок надходжень бюджету розвитку – 4 млн. грн., за рахунок надходжень екологічного податку – 0,2 млн. грн., за рахунок надходжень до цільових фондів – 0,1 млн. грн., за рахунок власних надходжень бюджетних установ – 35,4 млн. грн.

Детально з проектом бюджету Ужгорода-2019  можна ознайомитися  на презентаційних матеріалах.

1 of 20