Закарпаття долучиться до проєкту Greaning of the Planet

2 роки ago admin 0
Сьогодні відбулась робоча зустріч керівника Закарпатського ОУЛМГ Вікторії Білоусової з координаторкою акції Greaning of the Planet в Закарпатській області Ганною Мелеганич щодо глобального екологічного проекту «Об’єднати 100 млн. людей задля висадження дерев».
Метою акції Greaning of the Planet є привернення увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети.
Координаторка акції Greaning of the Planet Ганна Мелеганич проінформувала Вікторію Білоусову щодо значної кількості зацікавлених організації та людей, які хочуть долучитися до озеленення своїх громад на Закарп атті та запропонувала співпрацю в проекті.
Зі свого боку Вікторія Білоусова зауважила, що подібні акції, це чудова ініціатива, адже завдяки ним можна об‘єднати велику кількість людей задля створення спільної мети- відновлення екосистеми. Керівник Закарпатського ОУЛМГ відмітила, що лісівники також приєднаються до проєкту та забезпечать всіх учасників посадковим матеріалом.
Всі висаджені дерева в рамках акції будуть розміщенні на геолокаційній карті проєкту.

Сьогодні відбулась робоча зустріч керівника Закарпатського ОУЛМГ Вікторії Білоусової з координаторкою акції Greaning of the Planet в Закарпатській області Ганною Мелеганич щодо глобального екологічного проекту «Об’єднати […]