Чергова робоча поїздка у рамках проведення роботи з імунізації жителів нашого краю.

3 роки ago admin 0

Сьогодні, 04 серпня ц.р. голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко, спільно з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолієм Полосковим, в.о. голови Ужгородської районної державної адміністрації Віталієм Дупиним, взяв участь у робочій поїздці до Чопської міської ради, яка була здійснена у рамках проведення роботи з імунізації жителів нашого краю.

В адміністративному приміщенні Чопської міської ради було проведено нараду з головами місцевих рад територіальних громад, керівниками відділів та управлінь освіти територіальних громад, керівниками ЦПМСД щодо обговорення питання про стан проходження вакцинації працівників освітньої галузі району та роботу центру вакцинації населення проти COVID-19, який знаходиться на базі міської лікарні в місті Чоп, за адресою вул. Приозерна, буд. 4. На нараді йшлося про загальну епідемічну ситуацію в Україні та Закарпатті, яка останнім часом погіршується, та про найнижчий показник вакцинації працівників освіти. Очільниками області присутнім було наголошено про активізацію роботи з імунізації щоб убезпечити самих педагогів та учнів й необхідності їх захисту, давши повний доступ до вакцини та її вибору. У зв’язку з цим, на Закарпатті розробили новий алгоритм для охоплення вакцинацією якомога більшу кількість людей.

У робочій поїздці також взяли участь: директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Анатолій Пшеничний, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Мар’яна Марусинець та Вікторія Тимчик – завідувачка відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України.