Шановні колеги-журналісти та краяни! (АНОНС)

4 роки ago admin 0

В цей четвер, 17 вересня, в 12:30 команда “Озеленення Закарпаття” запрошує Вас  взяти участь в прес-конференції з нагоди регіонального втілення другої “хвилі” всеукраїнської акції “Озеленення України” 17 жовтня 2020, яка відбудеться на локації Відкритого Офісу Закарпатської ОДА (м.Ужгород, пл. Народна, 4, парк “Малий Галагов”).

Під час заходу оргкомітет  на чолі з регіональною координаторкою Ганною Мелеганич розкажуть більше про:

  • результати першої хвилі Акції, яка відбулася цієї весни;

  • майбутні плани реалізації ініціативи  “Озеленення України” та потенційні виклики  під час її підготовки й реалізації в регіонах, зокрема, Закарпаття;

  • завдання та цілі для реалізації в нашій області;

  • можливі варіанти долучення бажаючих взяти участь в Акції.

Метою проєкту є висадження за 24 год 1 млн. дерев по всій Україні.

 

Більше інформації можна отримати за телефонами: 050 909 30 18 (Ганна Мелеганич, головна координаторка “Озеленення Закарпаття”).

 

Примітка: Ініціаторами проєкту «Озеленення України» є Сергій Гайдайчук, президент найбільшого в Україні бізнес-клубу “CEO Club Ukraine” та Ганна Крисюк, генеральний директор “Книги рекордів України”. За підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і Державного агентства лісових ресурсів України.

Нагадаємо, на щорічному Всесвітньому економічному форумі у Давосі цього року організатори поставили амбітну мету – висадити 1 трильйон дерев для протидії зміні клімату.

Офіційний сайт проєкту: greening.org.ua

#ОзелененняУкраїни #GreeningUkraine

#Озеленення Закарпаття

В цей четвер, 17 вересня, в 12:30 команда “Озеленення Закарпаття” запрошує Вас  взяти участь в прес-конференції з нагоди регіонального втілення другої “хвилі” всеукраїнської акції “Озеленення України” […]