Помер Почесний громадянин Ужгорода Іван Бігунець

6 років ago admin 0

4 вересня у віці 95 років перестало битися серце Почесного громадянина Ужгорода Івана Юрійовича Бігунця, якого у 2013 році було відзначено цією нагородою за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, участь у культурному розвитку Ужгорода, активну багаторічну плідну працю в напрямку соціального захисту ветеранів війни, праці, інвалідів та з нагоди святкування Дня міста. Ім’я Івана Бігунця – заслуженої, шанованої, невтомної, мужньої людини – відоме далеко за межами обласного центру та Закарпаття.

Іван Юрійович Бігунець був головою Закарпатської обласної ради ветеранів, він – колишній перший секретар Ужгородського міськкому та секретар обкому партії, заступник голови облвиконкому, голова обласного Комітету Народного контролю. Двічі нагороджений орденами Трудового Червоного Прапора, «Знаком Пошани» та медалями колишнього СРСР та України, також очолював благодійний фонд закарпатців–ветеранів Другої світової війни, які служили у Чехословацькому корпусі імені Людвіга Свободи «Легіонер». Іван Бігунець багато зробив для упорядкування та розбудови міста.

Ужгородська міський голова, міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет глибоко сумують з приводу смерті Почесного громадянина Ужгорода Івана Юрійовича Бігунця і висловлюють щирі співчуття  сім’ї та близьким покійного.