На Виноградівщині стартував лісівничий тиждень

4 роки ago admin 0

Учора, 16 вересня, у лісовій школі при Виноградівському лісгоспі зібрався інженерний склад юних лісовичків із цивільного будівництва. На оперативній нараді вони розглянули детальний план будівництва готелю для комах. Розумні, креативні головні інженери Виноградівський Екоцентр спочатку розробили проектну документацію, склали кошторис та з професійною точністю накреслили макет лісового готелю для комах. Єгерська служба ДП “Виноградівський лісгосп” зокрема Leontiy Selleshiy і Андрей Иштванфи були одночасно і генеральними директорами, і сумлінними підлеглими наших юних інженерів. Провідний мисливствознавець та єгер нашого підприємства допомогли заготовками для будівництва.

Процес був дуже цікавий та творчий, суперечки стосовно місць розташування кімнат, їх назв, зручності та комфорту вирішувались колективно, шляхом обговорення. Учні екоцентру подали ініціативу, щодо виготовлення назви-вивіски готелю. Звичайно, що вони не тільки будівельники і лісівники, а й хороші маркетологи.

Учора, 16 вересня, у лісовій школі при Виноградівському лісгоспі зібрався інженерний склад юних лісовичків із цивільного будівництва. На оперативній нараді вони розглянули детальний план будівництва готелю […]