Завершилася 41 сесія районної ради

4 роки ago admin 0
Сьогодні, 11 вересня, під головуванням голови районної ради Руслана Чорнака відбулося засідання 41 сесії. Традиційно, перед початком сесії присутні вшанували пам’ять про загиблих під час проведення ООС на Сході України. Після цього перейшли до затвердження рішень.
Впродовж тижня засідали профільні комісії, а передувало сесії засідання Президії. Тож усі рішення на сесії депутати прийняли без жодних зауважень та заперечень, з врахуванням думки кожного. Їх було 24.
Отже, після бурхливої дискусії, народні обранці, дійшовши єдиної згоди, одноголосно прийняли рішення про створення Есеньського, Сюртівського, Руськокомарівського, Шишлівського опорних закладів загальної середньої освіти та філій, а також реорганізації цих закладів шляхом приєднання до них окремих філій.
Затверджено зміни меж населених пунктів Руські Комарівці, Глибоке, Нижнє Солотвино, Кінчеш та Коритняни. Внесено зміни до рішень, що стосуються діяльності Ужгородської районної клінічної лікарні, затверджено Статут лікарні у новій редакції та план діяльності закладу.
Крім того, народні обранці внесли зміни до районного бюджету та затвердили зміни до розподілу субвенції з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету.
Тож, як завжди, депутати спрацювали конструктивно. Такий підхід до прийняття рішень демонструє злагоджену роботу всього депутатського корпусу.
Участь у засідання сесії прийняли голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський, його заступники, представники правоохоронних органів, податкової інспекції та інші.