Звернення в.о. голови РДА І. Понзеля з нагоди відзначення 75-ї річниці закінчення Другої світової війни

4 роки ago admin 0

Дорогі  земляки!

75 років відділяють нас від того часу, коли наш народ разом з іншими народами антигітлерівської коаліції виборов перемогу у Другій світовій війні.

2 вересня ми разом з усім світом відзначаємо  річницю закінчення Другої світової війни.

За перемогу наш народ заплатив неймовірно високу ціну — мільйони загиблих, поранених та ненароджених. Мільйони, що полягли на полях боїв, загинули в окупації, концтаборах, гетто, в’язницях та на каторжних роботах на чужині. Десятки тисяч міст і сіл перетворено на руїни. Пам’ять про ту війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу України.

Ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.

Наш синівський обов’язок – берегти духовну єдність з поколінням, для якого любов до рідної землі – це не просто слова, а й духовна твердиня сучасної України.

Дорогі фронтовики, учасники Другої Світової війни, працівники тилу, прийміть найсердечніше вітання з   75-ю річницею закінчення Другої світової війни.

Висловлюю Вам щиру шану і вдячність.

Доброго здоров’я бажаю кожному з Вас, міцності духу, благополуччя, мирного неба на багато літ.

З повагою,

в.о. голови РДА                         Іван Понзель                                                                                                    

Дорогі  земляки! 75 років відділяють нас від того часу, коли наш народ разом з іншими народами антигітлерівської коаліції виборов …