Лісівники та рятувальники Ужгородщини перевірили правила лісозаготівельників

4 роки ago admin 0

Днями державна лісова охорона спільно з представники Ужгородського міськрайвідділу Управління ДСНС у Закарпатській області провели спільний рейд з приводу дотримання лісозаготівельниками Ужгородського лісництва й правил дотримання протипожежної безпеки на лісосічних роботах.

Під час проведення профілактичних заходів наголошено про правила поведінки в лісі під час пожежонебезпечного періоду та роздано відповідний роздатковий матеріал для ознайомлення.

Дотримання вимог ППБ в лісах України забезпечує уникнення лісових пожеж в лісовому фонді підприємства, адже пожежа в лісі – лихо для країни!

Разом з тим лісовою охороною проведена робота по виявлення лісозаготівельником порушень лісового законодавства загалом. В ході проведення огляду лісосіки порушень не виявлено.

Днями державна лісова охорона спільно з представники Ужгородського міськрайвідділу Управління ДСНС у Закарпатській області провели спільний рейд з приводу дотримання лісозаготівельниками Ужгородського лісництва й правил дотримання […]