Минулої ночі закарпатські вогнеборці двічі ліквідовували загорання легкових автомобілів

4 роки ago admin 0

Перше повідомлення про загорання легкового автомобіля надійшло до Служби порятунку Закарпаття 07 липня о 03:39. Пожежа виникла біля багатоквартирного житлового будинку на вул. Заводській, що в смт Тересва Тячівського району. Загорання помітив один із сусідів, коли вогонь вже добряче “господарював” у салоні припаркованого автомобіля ВАЗ-2105, та відразу повідомив на “101”.

На місце виклику було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди даного населеного пункту. За шість хвилин вони прибули за вказаною адресою та приступили до гасіння пожежі. О 03:47 її було локалізовано і о 03:56 ліквідовано повністю. В результаті пожежі було знищено моторний відсік та салон транспортного засобу.

А о 03:56 вже ужгородські рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вул. Руданського, що в обласному центрі. Осередком загорання також став легковик ВАЗ, правда дев’ятої моделі.

На місці події працювали бійці ДСНС 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород у складі 4 рятувальників на двох одиниць техніки.  На час прибуття вогнеборців, полум’я вже майже повністю охопило транспортний засіб. О 04:02 пожежу локалізували. Ще 16 хвилин знадобилося для повної її ліквідації.

Травм та жертв на пожежах не було. Причини їх виникнення та збитки  встановлюються компетентними службами.

Тересва 01n.jpg  Тересва 02n.jpg

Ужгород  01.jpg  Ужгород 02.jpg

 У ДСНС України у Закарпатській області