ГОЛОВА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОДА ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ ПРИСВЯЧЕНИХ ВІДЗНАЧЕННЮ 5 РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ. ВРУЧИВ ПОЧЕСНІ ГРАМОТИ ТА ПОДЯКИ

4 роки ago admin 0

“Відродження довіри громади до поліції, відновлення кадрового потенціалу, запровадження людино орієнтованих підрозділів, як, наприклад, поліція діалогу – це те, що відбулося у нашій новій поліції протягом першої п’ятирічки.

Під час робочих візитів приємно чути від представників спільноти, що на місцях є співпраця із поліцією, поліцейським дякують за роботу. А у столиці визнають, що Закарпаття на першому місці по розкриттю злочинів.

Хочу подякувати вам за те, що забезпечуєте громадський порядок і закарпатці безпечно себе почувають на вулицях міст і сіл.

Дякую за оперативне реагування на сучасні виклики та події. Допомогу населенню під час повеней, боротьбу, протидію поширенню коронавірусної інфекції та інше.

Дякую за активну участь у громадському житті, небайдужість та наполегливість, за виконання завдань, які ставить перед нами Президент України та уряд.

Міцного імунітету, життєвих сил, спокійних вихідних!

З повагою голова Закарпатської ОДА Олексій Петров!”

“Відродження довіри громади до поліції, відновлення кадрового потенціалу, запровадження людино орієнтованих підрозділів, як, наприклад, поліція діалогу – це те, …