До уваги учасників процесу та відвідувачів суду !

4 роки ago admin 0


         Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області повідомляє  учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у працівника апарату діагностували захворювання COVID-19

         Сьогодні була проведена дезінфекція всіх кабінетів та залів судових засідань з метою безпечного перебування осіб в приміщенні суду та вжито всіх необхідних заходів до осіб,  які контактували з хворим.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Мукачівський міськрайонний суд продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Нагадуємо, що у суді обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, а також допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, припинено особистий прийом громадян керівництвом суду.

Рекомендуємо всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, клопотання, тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@mkm.zk.court.gov.uaчерез особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом.

       Просимо Вас із розумінням поставитися до впровадження обмежувальних заходів та, по можливості, максимально утриматись від безпосереднього відвідування приміщення суду в даний період. 

        Дякуємо за розуміння і будьте здоровими!