В Ужгородській районній раді підбивали підсумки футбольного сезону 2019 року

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 21 грудня в Ужгородській районній раді підбивали підсумки футбольного сезону 2019 року.
З вітальним словом перед призерами виступили голова районної ради Руслан Чорнак, голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський, голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач, голова Федерації Футболу Закарпаття Іван Дуран, член виконкому Федерації футболу України Мирослав Щербей та інші поважні гості, які бажали футболістам подальших успіхів у футболі, заявляти про себе як на обласному, так і всеукраїнському рівні, примножуючи здобутки нашого краю. Про роботу федерації футболу району за цей рік прозвітував її голова Іван Ковач.
Великий внесок у досягнення успіху команд по праву належить великим ентузіастам, людям, які працюють на авторитет своїх команд та улюбленого виду спорту – футболу. Саме вони доклали чималих зусиль до того, аби їх команди отримали той результат, який ми сьогодні з вами бачимо.
На урочистостях з нагоди закриття та підбиття підсумків футбольного сезону 2019 року, кожна із команд, яка досягла та показала високий результат була нагороджена грамотами та подяками, кубками, дипломами та медалями. Нагороджували й тих, хто докладає свій особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу в Ужгородському районі. Керівник району отримав від мені Федерації футболу України нагороду за розвиток футболу в Ужгородському районі.
Кращих із кращих нагороджували голова районної ради Руслан Чорнак, його заступник Степан Мацко, голова РДА Вячеслав Дворський, голова Федерації футболу Ужгородщини, депутат райради Іван Ковач, голова федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, заступник голови Федерації футболу Закарпаття,член виконкому Федерації футболу України Мирослав Щербей, керуючий справами виконавчого апарату райради Юрій Фрінцко, депутати районної ради Андрій Кушнірук, Виктор Шелельо, Йожеф Боднар, Роман Сарай, заступники голови Федерації футболу району Олександр Роман та Василь Хмельницький та інші.
Отже, бронзовим призером чемпіонату з футболу серед дорослих, цьогоріч, стала команда «Лідер» Сторожниця, серед юнаків – ФК Бараниці, срібло серед дорослих за футбольною командою В.Лази, серед юнаків – ФК «Олімпік» Кориняни. Золото в чемпіонаті як серед дорослих, так і серед юнаків здобула футбольна команда «Зірка-SPAR» Лінці.
Крім того, футбольна команда «Зірка» стали переможцями Ліги чемпіонів Закарпаття. Це особлива заслуга як президента команди Романа Сарая, так і трененра команди Олександра Пеци, та всієї команди. Пишаємося футболістами та бажаємо подальших успіхів.