Великодня акція “Щедрий Великдень”

5 років ago admin 0

Світлина від Перечинська міська рада.Сьогодні, 25 квітня, напередодні світлого свята – Христового Воскресіння, в Перечинській ОТГ було проведено Благодійну акцію «Щедрий Великдень».

Директор комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Перечинської ОТГ» – Любов Луцук, працівники Центру, сестри римо-католицького костелу Святого Августина з Перечина Наталія та Гнна спільно з дітьми-волонтерами відвідали самотніх літніх людей, багатодітні родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, переживають матеріальну скруту. 

А малозабезпеченим по селах ОТГ – с.Зірічово, с.Ворочово, с.Сімер та с.Сімерки було передано подарункові набори соціальним працівникам Центру надання соціальних послуг, які обслуговують самотніх літніх людей.

Працівники закладу привітали їх з прийдешніми святами та вручили пасхальні продуктові набори. Таких великодніх подарунків по Перечинській ОТГ було роздано 60.

Висловлюємо щиру подяку приватним підприємцям Когуту І.Ю., Колбовському Т.Г., директору «Березний-Хліб», директору Фонду Фреда в Україні – Белей О.В. та добродію з Чехії за надані укомплектовані продуктові набори, які стануть необхідними на святковому столі у багатьох родинах.

Пасха – час добра та світла, саме тому нашу акцію ми приурочили до Пасхальних свят, бажаючи допомогти потребуючим людям, донести їм особливу підтримку, світло і радість.

Світлина від Перечинська міська рада. Ð¡Ð²Ñ–тлина від Перечинська міська рада.