Відбувся щорічний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи»

6 років ago admin 0
 alt10 жовтня в Ужгородському культурно-історичному центрі «Совине гніздо» відбувся щорічний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи». Цьогоріч темою заходу обрано розвиток виноградарства та виноробства в нашому краї. До форуму долучилися близько трьох сотень учасників, зокрема представники дипломатичного корпусу іноземних держав, виноробних регіонів України, торгово-промислової палати, інвестиційних фондів, бізнесових кіл, банківських установ, керівники провідних підприємств краю, винороби тощо.
 Форум проходив у форматі трьох панельних дискусій: «Законодавчі можливості: вирішення актуальних питань виноробної галузі», «Вино та винні дегустації: як правильно сформувати туристичний продукт на прикладі Закарпатської області», «Міжнародний досвід у виноробстві та продажах: практичні кейси».

Крім того, на форумі райони представили найбільш актуальні інвестиційні пропозиції.

Участь у вищезазначеному заході взяли і представники Іршавського району. Зокрема, санаторій «Боржава» презентував на форумі інвестиційну пропозицію «Будівництво оздоровчо-розважального комплексу «Боржава». Представив інвестиційний проект виконавчий директор санаторію Крайняй Андрій Андрійович. Варто зазначити, що на сьогоднішній день санаторій «Боржава» – сучасна комфортабельна здравниця, яка є популярною санаторно-курортною перлиною не лише нашого району, але й Закарпаття та України загалом. 

Проведення подібних заходів є надзвичайно важливим для вирішення проблемних питань у сфері залучення інвестицій, оскільки привертає увагу до інвестиційного потенціалу та економічних можливостей нашого краю.

alt

alt

alt

alt

alt