Нарада щодо покращення співпраці органів виконавчої влади у проведенні соціально-виховної роботи з неповнолітніми

5 років ago admin 0

8 лютого 2019 року  за участі заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М.  відбулася нарада щодо покращення співпраці органів державної та виконавчої влади у проведенні соціально-виховної роботи з неповнолітніми.

В нараді взяли участь начальник Воловецького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Закарпатській області  Гафинець І. М., начальник сектору превенції Воловецького ВП Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області  Косач В. С., директор Воловецького РЦСССДМ Пазюк Н. М., начальник служби у справах дітей Воловецької РДА  Шуста М. Д.
Під час зустрічі було обговорено проблемні питання соціально-педагогічної роботи з неповнолітніми засудженими,  які вчинили кримінальні правопорушення, адже, соціально-виховна робота з неповнолітніми на сьогоднішній день – це комплекс дій, спрямованих на повторне засвоєння культури відносин у соціумі, формування (або відновлення) і закріплення у вихованців певних соціальних норм та ролей, стійкої просоціальної мотивації для усвідомлення відмови від норм кримінального середовища на користь загальноприйнятих цінностей; здобуття умінь та навичок з метою недопущення вчинення повторних злочинів та проявів антисоціальної поведінки у неповнолітніх засуджених.
Негативні соціальні умови, з одного боку, породжують складні життєві ситуації, при вирішенні яких людина порушує правові норми, з іншого, – впливають на формування особистості людини, роблять її вразливою, дезадаптованою. Особистісні ж якості ускладнюють оцінку особою ситуації, не дають їй можливість прийняти адекватне рішення, свідомо управляти своєю поведінкою, протистояти негативному впливові інших осіб.
Обговорені питання були взяті до відома присутніми, з метою покращення співпраці органів виконавчої влади у проведенні соціально-виховної роботи з неповнолітніми.

8 лютого 2019 року  за участі заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М.  відбулася нарада щодо покращення співпраці органів …