В Ужгороді встановлять нові дорожні знаки

6 років ago admin 0

На черговому засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді розглянули понад десяток питань. Зокрема, за зверненням Мукачівської греко-католицької єпархії погодили встановлення інформаційних вказівників, за умови, що це буде зроблено за власний рахунок.

За зверненням комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» доручили департаменту міського господарства облаштувати на території міста дорожні знаки “Робота евакуатора”.

Питання облаштування пішохідного переходу і встановлення дорожнього знаку “Пішохідний перехід” на вул. Загорській, 118, а також облаштування місць для паркування осіб з інвалідністю на Собранецькій, 46 відклали на додаткове вивчення.

Члени комісії не заперечували щодо облаштування обмежувачів руху на вулицях Андрія Бачинського, Новій, Михайла Глінки, Петра Чайковського, Івана Ірлявського за умови дотримання ДСТУ та за власний рахунок. А встановлення обмежувачів руху та автопарковки біля Закарпатської обласної універсальної бібліотеки комісія вважає недоцільним.

Дорожні знаки «Стоянка заборонена» доручили встановити департаменту міського господарства за адресами, вказаними у зверненні комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» вздовж автобусного маршруту №18.

Облаштування автобусної зупинки на вулиці Івана Котляревського визнали недоцільним, а місця для стоянки таксі на вулиці Панаса Мирного – погодили.

1 of 3