Лісівники ДП “Ясінянського ЛМГ” долучились до пошуку туриста з Німеччини

5 років ago admin 0

Надвечір у четвер, 24 січня, до працівників ДСНС у Закарпатській області надійшло повідомлення щодо заблукалого лижника, громадянина Німеччини, який катався на гірськолижному курорті Драгобрат, Рахівського р-ну. Незважаючи на темну пору доби пошуки зниклого туриста відразу розпочались із обстеження частини масива Свидовець, гори Драгобрат. 

На допомогу рятувальній службі у пошуковій операції громадянина Німеччини були залучені також лісівники ДП «Ясінянське лісомисливське господарство», так як ймовірно турист може знаходитись на території державного підприємства.

Наразі зниклого лижника шукають 11 лісівників зі Станиславського та Свидовецького лісництв.

Враховуючи погані умови видимості та темну пору доби, рятувальна операція була відновлена ранком 25 січня. Наразі пошук не дав результатів, було знайдено тільки лижне спорядження, яке ймовірно належить заблукалому туристу. Пошуки тривають.

Надвечір у четвер, 24 січня, до працівників ДСНС у Закарпатській області надійшло повідомлення щодо заблукалого лижника, громадянина Німеччини, який катався на гірськолижному курорті Драгобрат, Рахівського р-ну. […]