Школярі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею ознайомилися з роботою Іршавської РДА

6 років ago admin 0

alt

У рамках  Всеукраїнського тижня правових знань, 8 жовтня в Іршавській РДА проведено день відкритих дверей. До райдержадміністрації, разом з учителями завітали учні 9-11 класів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею.

     Зустріли школярів в.о. керівника апарату РДА Федір Халак, в.о. начальника юридичного відділу Іршавської РДА Тетяна Попович та головний спеціаліст юридичного відділу РДА Тетяна Причина.

   Вони провели для учнів пізнавальну екскурсію кабінетами адміністрації, познайомили їх з роботою управлінь та відділів, показали дітям зали засідань, де зазвичай проходять наради та сесійні засідання. Двері всіх кабінетів в цей день були відкриті і діти з цікавістю ознайомлювалися з робочими місцями працівників РДА та задавали хвилюючі для них питання.

Держслужбовці розповіли школярам про те, яким чином приймаються управлінські рішення, як планують роботу державної адміністрації, а також ознайомили з роботою профільних структурних підрозділів.

Детальніше зупинилися на роботі юридичного відділу Іршавської РДА. В.о. начальника юридичного відділу РДА Тетяна Попович розповіла, що основним завданням відділу є організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог актів законодавства, інших нормативних документів райдержадміністрацією.

«Відділом постійно проводиться аналіз відповідності вимогам чинного законодавства проектів рішень, розпоряджень, та інших документів правового характеру, що вносяться на розгляд районної державної адміністрації та райради, надається практична допомога щодо усунення виявлених порушень» – повідомила Тетяна Іванівна.

Ділячись враженнями про організовану програму Дня відкритих дверей, учні визнали її пізнавальною, змістовною та цікавою.

  По закінченню зустрічі працівники райдержадміністрації побажали учням наснаги в здобутті нових знань, успішного вибору життєвого шляху та повної реалізації своїх можливостей!

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt