Депутати зібралися на 4 пленарне засідання І сесії

3 роки ago admin 0
Сьогодні, 22 грудня, в Ужгородській районній раді відбулося четверте пленарне засідання першої сесії районної ради. Головував на засіданні голова районної ради Юрій Фрінцко. Серед присутніх також в.о. голови Ужгородської райдержадміністрації Христина Мацко, голова Великоберезнянської РДА Ігор Шніцер, голова Перечинської РДА Ігор Денисенко та інші.
На початку сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час проведення ООС на Сході України. Відтак, продовжили роботу першої сесії, тим самим затвердивши ряд важливих для Ужгородського, Перечинського та Великоберезнянського районів рішень.
Перш ніж перейти до початку роботи сесії, депутати вирішили зняти деякі питання з порядку денного на доопрацювання.
Тож, після остаточного визначення з порядком денним, депутати перейшли до прийняття рішень. Так, прийнято рішення про реорганізацію Перечинської та Великоберезнянської районних ради шляхом приєднання до Ужгородської районної ради, про передачу майна навчальних закладів на баланс тих ОТГ, на територіях яких вони знаходяться, про передачу майна Комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр Ужгородської районної ради» на баланс Середнянської селищної ради. Також народні обранці внесли зміни до фінансового плану КНП «Ужгородський районний ЦПМСД», КНП «Перечинська районна лікарня Перечинської районної ради», районних бюджетів Перечинського та Великоберезнянського районів.
Насамкінець депутати прийняли бюджет Ужгородського району на 2021 рік.