Бюджетна комісія районної ради погодила необхідні зміни до казни району

5 років ago admin 0

Сьогодні, 18 вересня в райраді своє засідання провела постійна депутатська комісія з питань бюджету, яку очолює Йожеф Боднар.
Члени комісії обговорили пропоновані до розгляду питання, що розглядатимуться на пленарному засіданні 33 сесії, яка запланована на 20 вересня цього року.
Найперше вивчили та обговорили проект рішення про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік. По даному питанню інформувала начальник фінансового управління Ольга Ящищак.
Ольга Володимирівна зазначила, що передбачено здійснити перерозподіл видатків, затвердити зміни до обсягу доходів та видатків, зміни до бюджетних призначень головним розпорядникам коштів районного бюджету, до міжбюджетних трансфертів, переліку витрат районного бюджету на реалізацію місцевих програм, розподілу коштів бюджету розвитку за об’єктами у 2019 році, а також затвердити зміни до обсягів субвенцій низовим бюджетам із загального та спеціального фондів районного бюджету.
Уважно вивчили члени комісії й низку інших проектів рішень та прийняли відповідні рішення по них.
У роботі комісії взяли участь голова районної ради Руслан Чорнак, заступник голови Степан Мацко, керуючий справами виконавчого апарату райради Юрій Фрінцко, начальники управлінь і відділів РДА.