Рятівники району відзначили професійне свято

6 років ago admin 0
     alt17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято, яким вшановують працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, гірськопошуковців, та інших спеціальних формувань, а також спеціалістів, які вносять свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

    Сьогодні, 14 вересня, напередодні професійного свята, в Іршавському районному відділі управління ДСНС України в Закарпатській області  відбулися урочисті збори.
    Прийшли привітати рятівників району голова райдержадміністрації Олександр Горін, начальник відділу цивільного захисту Іршавської РДА Василь Турянин, заступник голови райради Володимир Половка, голова Іршавської ОТГ Степан Бобик.

     Розпочав урочисте зібрання т.в.о начальника Іршавського районного відділу управління ДСНС України в Закарпатській області  Василь Сокач, він повідомив, що з початку 2018 року, особовий склад підрозділів Державної служби надзвичайних ситуацій району здійснив 250 виїздів, з них на гасіння пожеж та ліквідацію їх наслідків 121 раз; пожежно-тактичні навчання та заняття 79 разів; на аварії та стихійні лиха 6 разів; на допомогу при ДТП 2 рази; на допомогу населенню 30 разів; на допомогу органам влади 6 разів; допомогу правоохоронним органам 6 разів.

    Пожежниками врятовано значні матеріальні ресурси та людські життя. Працівники Гірського пощуково-рятувального відділення м. Іршава здійснили понад 40 виїздів та виходів для виконання робіт за призначенням.

    Подякував за підтримку та розуміння керівництву місцевих органів влади та місцевого самоврядування, керівникам силових та контролюючих органів міста та району, а також керівникам підприємств, підприємцям, які допомагають вживати всі можливі заходи щодо зміцнення техногенної і пожежної безпеки в регіоні, підтримувати матеріально-технічну базу пожежно-рятувальних підрозділів.

     Вітаючи рятівників  району голова райдержадміністрації Олександр Горін висловив їм щиру подяку за самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди і побажав всім щастя, здоров’я, нових сил, енергії і пильності на щоденній нелегкій вахті.

 Традиційно для святкового заходу не обійшлося без відзнак. За сумлінне виконання службових обов’язків, активну участь та проявлену мужність при порятунку людей, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм та з нагоди професійного свята рятівників відзначено грамотами.

Крім того, начальник ДПРЧ-5 Василь Данканич зачитав наказ про присвоєння чергових спеціальних звань та нагородив колег грамотами.




alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt