У районі вітали працівників споживчої кооперації

6 років ago admin 0
alt 3 липня, в актовому залі райспоживспілки відбулися урочисті збори з нагоди 96-річниці  Міжнародного дня кооперації.

    Участь у заході взяли керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк, голова районної ради Віктор Симканинець, голова Іршавської ОТГ Степан Бобик.

    Розпочав урочисте зібрання голова правління Іршавської райспоживслужби Сергій Лупак, який попросив присутніх хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих, кооператорів, які працювали в споживчій кооперації і відійшли у вічність.

   Після чого, настоятель греко-католицького храму отець Михайло Тернинко благословив всіх присутніх на світле майбутнє та побажав всім незламної віри у те, що праця кооператорів є благословенна Богом.
    Зі словами привітань до учасників урочистого заходу звернувся керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк, побажав  працівникам галузі  подальшої плідної праці, нових звершень у такій відповідальній і важливій справі, здоров’я, щастя, благополуччя та подякував за самовіддану працю – нелегку, але так потрібну людям.

   Звернулися з словами вітань і голова районної ради Віктор Симканинець, голова Іршавської ОТГ Степан Бобик.

    За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток споживчої кооперації району та з нагоди Міжнародного  дня кооперації кращих працівників нагородили грамотами райдержадміністрації, районної ради і Іршавської об’єднаної територіальної громади, а також грамотами, подяками та подарунками Іршавської райспоживспілки.

alt

alt

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt