Налагодження тісної співпраці – запорука успішного розвитку району

5 років ago admin 0

Нещодавно Ужгородська районна рада прийняла рішення щодо підписання Угоди про партнерство та співробітництво між Ужгородським районом та містом Сніна (Словаччина). 
15 жовтня, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Юрій Фрінцко разом із головою громадської організації «Карпатський Єврорегіон – Закарпаття» Володимиром Химинцем, з ознайомчим візитом побували у Сніні, де мали зустріч із мером міста Штефаном Міловчіком. Обговоривши основні напрямки співробітництва та налагодження тісної співпраці, гості ознайомилися із основними напрямками розвитку регіону, станом та перспективами розвитку туризму. 
Сніна одне із міст Пряшівського краю, де розвиток туризму стоїть на першому місці. Одним із таких є екологічний туризм, або так званий, кінний туризм У селі Бела – над – Цірохоу, що неподалік Сніни, навіть збудували готель (для коней та їх власників), де учасники кінного маршруту, що пролягатиме від Балтійського до Чорного моря, матимуть змогу перепочити та набратися сил. Юрій Васильович та Володимир Васильович побували на території цього готелю та оглянули відпочинкову зону. 
Багато цікавого розповідали про розвиток освіти, культури та спорту, туризму та рекреації в регіоні. Представники Ужгородщини почерпали для себе чимало корисної інформації, висловили сподівання щодо підтримки та співробітництва у цих напрямках, та інших проектах. 
Попереду основний момент – офіційне підписання Угоди про співпрацю між Ужгородським районом та містом Сніна обома сторонами.