Голова РДА провів нараду з керівниками управлінь, відділів та служб райдержадміністрації

6 років ago admin 0

alt

 25 червня, голова райдержадміністрації Олександр Горін, за участі  першого заступника голови РДА Івана Семака, заступника голови РДА Івана Мошколи та керівника апарату РДА Олега Козенюка провів робочу нараду з керівниками управлінь, відділів та служб РДА.

Під час наради проаналізували результати діяльності управлінь, відділів та служб РДА за перше півріччя 2018 року, обговорили стан виконавської дисципліни, підсумували проведення фестивалю ковальського мистецтва та народних промислів «Гамора-2018» та у зв’язку з призначенням першого заступника голови РДА, присутніх було ознайомлено з перерозподілом функціональних обов’язків між головою, першим заступником та заступником голови райдержадміністрації.
   У ході обговорення голова РДА Олександр Горін наголосив на обов’язковому своєчасному та якісному виконанню поставлених завдань та зазначив, що дотримання трудової та виконавської дисципліни є обов’язковим для всіх працівників райдержадміністрації. 

   Підводячи підсумки фестивалю «Гамора 2018» Олександр Васильович сказав, свято вдалося на славу. Фестиваль пройшов на належному рівні та залишив багато позитивних емоцій. Крім того, цьогоріч відреставрували саму кузню тож наразі Лисичово має набагато більше можливостей приймати численних туристів, які захочуть оглянути цей унікальний об’єкт – єдину діючу в Україні водяну кузню – зазначив керівник району.

На завершення наради обговорили план роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації на друге півріччя 2018 року.

alt

alt

alt

alt