Звіт про роботу відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців райдержадміністрації за 2018 рік

5 років ago admin 0
     altПротягом 2018 року відділом державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців райдержадміністрації, згідно журналу вхідної кореспонденції опрацьовано 3796 записів. З них 2/3 – реєстраційні справи суб’єктів державної реєстрації.

     У сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно – прийнято 1097 заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, заяв про реєстрацію іншого речового права, заяв про реєстрацію обтяжень, заяв про знищення об’єкта нерухомого майна, заяв про внесення змін на суму 189300 грн.

    У сфері реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців – опрацьовано 975 реєстраційних дій. З них 783 реєстраційних дій щодо фізичних осіб-підприємців та 192 реєстраційних дій щодо юридичних осіб на суму 24790 грн.

  Відділом опрацьовано 193 запитів про надання витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на суму 17370 грн. 

 

 

Начальник відділу                                                             О. Парада