У школах Іршавщини пролунав Перший дзвоник

6 років ago admin 0
alt Сьогодні, 3 вересня, в усіх школах Іршавського району пролунав перший дзвоник.

Для Брідської ЗОШ IIII ступенів цьогорічний день знань є по-особливому важливим, адже вони відзначають ще і 50-ти річчя від дня створення навчального закладу.

Привітати школу з ювілеєм, учнівський та педагогічний колективи з початком нового етапу шкільного життя прийшли  голова райдержадміністрації Олександр Горін, керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк, голова районної ради Віктор Симканинець, начальник відділу освіти Іршавської РДА Єлізавета Яцканич, Брідський сільський голова Надія Лендєл,  численні батьки, випускники різних років, ветерани освітянської ниви.
Голова райдержадміністрації Олександр Горін подякував освітянам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Учням побажав досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів.

За високу професійну майстерність вагомі успіхи у справі навчання. виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення 50-ти річчя Брідської загальноосвітньої школи IIII ступенів грамотами відзначили вчителів початкових класів.

Крім того, від райдержадміністрації, районної ради та відділу освіти Іршавської РДА директору школи вручили сертифікати на комп’ютерну техніку.

Директор Брідської загальноосвітньої школи IIII ступенів Наталія Галінська повідомила, що сьогодні перший дзвоник покликав за шкільні парти 345 учнів, серед них 47 першокласників. Цьогорічні першокласники будуть вчитися за стандартами Нової української школи.

Після завершення урочистостей, класні керівники провели перший урок 2018/2019 навчального року.




 alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt