Іршавський район отримав з резервного фонду понад 8 мільйонів на ліквідацію наслідків грудневого паводку

6 років ago admin 0

     altДля проведення аварійно-відновних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася 15-17 грудня 2017 року на території Закарпатської області для Іршавського району із резервного фонду державного бюджету  виділено 8 млн. 200 тис. 149 грн. 

   Такий результат досягнуто завдяки спільним зусиллям,  оперативній і згуртованій роботі Іршавської РДА, сільських голів району, якими  було своєчасно визначено розмір нанесених збитків, а відділом з питань цивільного захисту РДА оформлено відповідним чином документи та   оперативно подано їх до обласної державної адміністрації. 

   Закарпатською ОДА відповідну документацію подано до Кабінету Міністрів України, а завдяки зусиллям голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля Кабінетом Міністрів України виділено кошти для проведення аварійно-відновних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася  15-17 грудня 2017 року на території Закарпатської області. Відповідно до розпорядження голови Закарпатської ОДА від 07.05.2018 №287  розпорядником коштів визначено Іршавську РДА.

    Аварійно-відновні роботи у районі планують завершити вже до кінця серпня 2018 року.

alt

alt

alt