"Медея" Оріховиця забирає Кубок Ужгородщини

6 років ago admin 0

29 липня чотири футбольні команди: юнацькі – «Зірка» Лінці та «Конвектор» Коритняни, а також дорослі – «Тиса» Есень і «Медея» Оріховиця, боролися за Кубок Ужгородщини.
У юнацькому фіналі боротьби як такої не було, команда з Лінців ще до перерви зробила рахунок розгромним, не даючи ні на мить перепочити голкіперу Конвектора. Як результат, рахунок 9:2 на користь «Зірки». Тож, ФК «Зірка» Лінці завойовує перший трофей у цьому сезоні і, можливо, додасть до нього ще одне золото, уже чемпіонату.
Кубковий фінал дорослих колективів також завершився розгромом, проте більш пізнім, а до того тривала досить цікава боротьба між командами Медея та Тиса. З рахунком 1:5 перемогу заслужено здобула футбольна команда Оріховиці, яка краще підготувалась до вирішального двобою і не залишила шансів своєму супернику.
Усім командам, які приймають участь у чемпіонаті та першості Ужгородського району та області від Ужгородської районної ради, адміністрації, федерації футболу Ужгородського району вручено футбольні м’ячі. Нагородження проводили заступник керуючого справами, депутат районної ради Андрій Кушнірук, голова федерації футболу Ужгородського району, депутат районної ради Іван Ковач та інші. Також футбольним командам-учасникам першості та чемпіонату на проведення тренувальних зборів Андрій Кушнірук вручив матеріальну допомогу у сумі по 18000 гривень. Це вже третій рік поспіль, коли за підтримки керівника району Руслана Чорнака та депутатського корпусу районної ради, футбольні команди отримують, таку собі, матеріальну допомогу. 
Після завершального поєдинку Іван Ковач та Андрій Кушнірук нагородили фіналістів Кубками та Грамотами. 
Подяками Ужгородської районної ради нагороджено тренерів футбольних команд та тих, хто активно долучається до розвитку футболу на Ужгородщині.