Здійснено профілактичний рейд -відпрацювання в смт Воловець

6 років ago admin 0

2 травня 2018 року комісією у складі начальника відділу у справах сім’ї та дітей управління соціального захисту населення РДА Беци Т.М., фахівця із соціальної роботи  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вербещук Н.М., провідного спеціаліста служби у справах дітей РДА Чекети О.В.  та дільничного офіцера Воловецького відділення поліції Худи Е.В. проведено профілактичний рейд «Неблагополучна сім’я» в смт Воловець.

Рейд організовано та проведено з метою виявлення та обстеження умов проживання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Батькам роз’яснено норми чинного законодавства щодо обов’язків батьків з виховання та розвитку дитини, підстави позбавлення батьківських прав, проінформовано стосовно адміністративної, кримінальної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, недопущення сімейного насильства, зловживання тютюновими та алкогольними виробами тощо.

  Провідний спеціаліст служби

у справах дітей РДА

Чекета О.В.

2 травня 2018 року комісією у складі начальника відділу у справах сім’ї та дітей управління соціального захисту населення РДА Беци …