Закарпатські прикордонники варили бограч на Житомирщині (відео)
2 роки ago admin 0
Кому пощастило побувати на Закарпатті, той добре пам’ятає незрівнянний смак закарпатського бограча.
Гарячий, гострий, запашний – це про найвідомішу закарпатську страву, без якої не обходиться жодний виїзд на природу.
Прикордонники із Закарпаття, які наразі боронять нашу країну від російських агресорів на її півночі, навіть у такій складній обстановці не забувають про закарпатські звичаї та кухню. У невеличкі перерви між виконанням службових і бойових завдань вони охоче частують побратимів з інших регіонів відмінним закарпатським бограчем, запашним баношем або ситним рокот-крумплі.
Що це все таке і з чим його їдять? Сьогодні прикордонники розкажуть, як готувати бограч, як вони кажуть, закарпатський бограч з житомирським акцентом.
Обережно! Може бути занадто смачно!