Держпраці продовжує інформаційні заходи до Всесвітнього Дня охорони праці

2 тижні ago admin 0

 Головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, який представляє Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці, провів інформаційну роботу, що була приурочена до Всесвітнього Дня охорони праці, на одному з підприємств, яке знаходиться на території Рахівщини, з метою підвищення обізнаності працівників щодо питань безпеки та здоров’я на робочому місці.

 Під час зустрічі фахівець проінформував працівників про важливість дотримання норм та правил охорони праці, а також роз’яснив їм ключові аспекти законодавства у цій сфері. Він акцентував увагу на необхідності виконання інструкцій з безпеки та правильного використання засобів індивідуального захисту.

 

 Особливу увагу приділено конкретним аспектам безпеки на роботі, які стосуються даного підприємства. Зазначено, що дотримання правил безпеки сприяє запобіганню травматичних ситуацій та забезпечує безпечні умови праці для всіх працівників.

 

 Метою проведення інформаційної роботи було не лише нагадати про важливість дотримання норм безпеки на роботі, але й зміцнити свідомість працівників щодо їх власної відповідальності за власне здоров’я та безпеку на робочому місці.

 Детальніше про охорону праці – https://pratsia.in.ua