До Дня охорони праці Про безпеку праці на будмайданчиках

2 тижні ago admin 0

З нагоди наближення Дня охорони праці, інспектори відділу з питань праці та відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на будмайданчиках, де виконують свою діяльність підрядні компанії ТОВ “КІФА” та ТОВ “КАНТРАНСБУД”.

Під час цих заходів інспектори детально роз’яснили працівникам, які виконують будівельні роботи важливі аспекти охорони праці та безпеки на робочому місці. Вони звернули увагу на правильне виконання норм техніки безпеки, використання необхідного захисного обладнання, а також на профілактичні заходи для уникнення травматичних ситуацій та нещасних випадків.

 Метою цієї роботи було підвищення обізнаності працівників щодо безпеки на роботі та формування в них відповідального ставлення до власного здоров’я і безпеки. Такі заходи сприяють створенню безпечного та здорового робочого середовища для всіх працівників будівельної галузі. Більше інформації як уберегти себе на робочому місці дізнайтесь тут – https://pratsia.in.ua