Держпраці про спільні заходи щодо адвокації психосоціальної підтримки

1 місяць ago admin 0

У рамках налагодження співпраці з питань запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці відбулася робоча зустріч Заступника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктора Погара з головою ради  Закарпатського територіального профспілкового об’єднання працівників соціальної сфери Андреа Дрешер.

З метою підвищення уваги до психологічного здоров’я працівників та створення сприятливого середовища праці, однією з ініціатив було проведення тренінгів та семінарів для представників соціальної сфери, з питань управління стресом, психологічної підтримки та розвитку емоційного інтелекту. Це потрібно щоб працівники могли звернутися за консультацією та підтримкою у випадках стресу або психологічних труднощів.

В ході зустрічі обговорено подальшу організацію спільної роботи щодо інформування представників Профспілок про переваги запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці та вжиття практичних кроків для її реалізації.

Забезпечення психосоціальної підтримки стало не лише важливою складовою управління персоналом, але й стратегічним кроком для підвищення продуктивності та забезпечення благополуччя працівників.