Закарпатські рятувальники продовжують навчати краян берегтися від пожеж та їх небезпечних факторів

4 роки ago admin 0

Упродовж 29-30 жовтня закарпатські рятувальники продовжили профілактичні заходи серед закарпатців.

Так, сьогодні в поле зору працівників ДСНС Виноградівського району потрапило одне з найбільших сіл – Великі Ком’яти. Щоб попередити лихо, надзвичайники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення просто на вулицях села, а також навідались у торговельні заклади.

Спілкуючись з селянами, рятувальники наводили конкретні приклади нещасних випадків, що ставалися за останній період, нагадувалиі про причини виникнення пожеж та як запобігати їх виникненню. Особливу увагу звернули на небезпеку чадного газу та розповіли про ознаки та симптоми отруєння цією небезпечною сполукою.

Оскільки попереду холодна пора, то актуальності набирають питання щодо правильності дій при розбитті ртутного термометра. Про що також не забули розказати рятувальники. А ще звернули особливу увагу людей щодо готовності до опалювального сезону з огляду на пожежну безпеку.

Також працівники Служби порятунку наголошували про суворе дотримання правил пожежної безпеки в природних екосистемах краю, позаяк ситуація із загораннями сухої трави в районі залишає бажати кращого.

За аналогічним сценарієм працівники Іршавського райвідділу ДСНС області напередодні відпрацьовували територію Арданівської сільської ради.

А от хустські надзвичайники з плановим відпрацюванням навідалися в с. Драгово, де особливу увагу приділили молодому поколінню, відвідавши місцевий дошкільний навчальний заклад.

Усім, з ким спілкувалися упродовж цих двох днів, рятувальники вручили тематичні листівки та пам’ятки про поради та рекомендації, котрі допоможуть уникнути біди та врятувати життя.

Відпрацювання 1.jpg   Відпрацювання 2.jpg

Відпрацювання 3.jpg  Відпрацювання 4.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області