Інспекторами Держпраці продовжується інформування роботодавців

2 місяці ago admin 0

Представником Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Іваном Хлантою була проведена робоча зустріч із керівником ТОВ “Нумінатор” щодо питань трудового законодавства та впровадження психосоціальної підтримки.


У процесі спілкування було надано детальну інформацію про норми трудового законодавства, права та обов’язки працівників й роботодавців. Особлива увага приділялася питанням, пов’язаним із захистом прав працівників, забезпеченням безпечних та здорових умов праці, а також підвищенням свідомості щодо важливості вчасної виплати заробітної плати та надання відпусток.

 Також було обговорено питання впровадження психосоціальної підтримки для колективу , спрямованої на врегулювання їхнього емоційного та психічного стану на робочому місці. Застосування таких заходів сприяє покращенню робочого клімату та загального самопочуття колективу, що в свою чергу може позитивно вплинути на результативність та ефективність праці.

 Впровадження психосоціальної підтримки не лише сприяє покращенню психічного здоров’я працівників, але й позитивно впливає на загальну атмосферу в колективі та продуктивність праці. Більше про працю на порталі -https://pratsia.in.ua/