Зустріч з майбутніми юристами

7 місяців ago admin 0

Сьогодні начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Держпраці Василь Грицик зустрівся із студентами четвертого курсу юридичного факультету Ужгородського національного університету.

Під час заходу посадовець окреслив основні завдання і функції, які покладені на Управління,  поділився практичним досвідом  та знаннями щодо важливості дотримання вимог трудового законодавства та законодавства з питань безпеки праці.

Звернув особливу увагу майбутніх правників  на неприпустимості використання роботодавцями найманої праці без офіційного оформлення трудових договорів, на правових наслідках, які виникають при незадекларованій праці  та на відповідальності за порушення цього сегменту трудових відносин.

В рамках відзначення Європейського дня боротьби  з торгівлею людьми зупинився на основних ознаках примусової праці та роз’яснив як не потрапити на гачок недобросовісних роботодавців.

Більше інформації про роботу Держпраці та трудові відносини у воєнний період рекомендував шукати на соціальних сторінках Управління та на потралі – https://pratsia.in.ua