Щодо імпорту/експорту даних в/з довідника «Номенклатура» ПРРО ДПС WEB-ВЕРСІЯ на Аndroid, iOS або Windows

7 місяців ago admin 0


Номенклатурні позиції можна експортувати із довідника «Номенклатура» у файл формату *.csv. Сформовані при експорті файли містять перелік номенклатурних позицій та їх основні параметри. Для експорту даних у файл потрібно у вкладці «Довідники» – «Номенклатура» натиснути кнопку «Експорт».

Файл з даними довідника «Номенклатура» буде збережено з іменем формату: ««Номенклатура_ ДД_ММ_РРРР.csv»,», де: – час ДД_ММ_РРРР – дата збереження експортованих даних у форматі: ДД-ММ-РРРР-ГГ-ХХ-СС (ДД – день, ММ – місяць, РРРР – рік, ГГ – години, ХХ – хвилини та СС – секунди). Файл з даними довідника зберігається у папці, що налаштована для збереження завантажень у вашому браузері (за замовчуванням C:UsersDownloads).

Для імпорту даних у довідник «Номенклатура» потрібно виконати такі дії: натиснути кнопку «Імпорт». У вікні «Оберіть файл для імпорту номенклатури» у відповідних полях обрати параметри імпорту даних:

«Замінити записи у довіднику» – існуючі дані видаляються з довідника, у довіднику будуть збережені лише імпортовані дані;

«Доповнити записи у довіднику» – імпортовані записи будуть додані до існуючих даних (за замовчуванням).

Перед проведенням імпорту номенклатури необхідно виконати налаштування/створення груп та ставок податків в програмному реєстраторі розрахункових операцій.

ДПС у Закарпатській області