Напередодні Дня податківця відбулась робоча зустріч начальника ГУ ДПС та голови ради ТВ АППУ у Закарпатській області

11 місяців ago admin 0


Сьогодні, 30 червня 2023 року, відбулась робоча зустріч Олексія Петріченка – начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області та Марти Волощук – голови ради Територіального відділення Асоціації платників податків у Закарпатській області фахівців. Захід відбувся напередодні Дня працівника податкової служби, який відзначається щорічно 2 липня.

У ході зустрічі, керівники привітали з професійним святом колег та ветеранів ДПС.

Зокрема,  Марта Волощук зазначила, що робота податківця вимагає знань, досвіду та професіоналізму. – Ви заслуговуєте на визнання та повагу від суспільства. Бажаю вам здоров’я, щастя, успіху та здійснення всіх планів. Нехай ваше свято буде наповнене радістю, гарним настроєм та позитивними емоціями! А також нехай скоро настане мир у нашій країні, нехай небо буде чистим і спокійним, нехай Господь Бог береже наших воїнів і дасть їм сил здобути Перемогу з якомога меншими втратами, – підкреслила голова ради Територіального відділення Асоціації платників податків у Закарпатській області.

Олексій Петріченко та Марта Волощук обмінялися досвідом та поглядами на сучасну ситуацію в податковій сфері, висловили спільну зацікавленість у покращенні податкового клімату та популяризації податкової культури серед платників податків.

Зустріч пройшла у дружній та теплі атмосфері, що свідчить про високий рівень довіри та партнерства між Головним управлінням ДПС у Закарпатській області та Територіальним відділенням Асоціації платників податків у Закарпатській області.

ДПС у Закарпатській області