Про безпечну працю робітникам лісомисливського господарства

10 місяців ago admin 0

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели наради з працівниками філій «Брустурянське лісомисливське господарство» та «Великобичківське лісомисливське господарство» державного  спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», що на Тячівщині та Рахівщині.

На нарадах були присутні працівники філій, керівники підприємств та підприємці, які здійснюють лісосічні роботи та трелювання сировини. Інспектори Держпраці наголосили про недопустимість випадків прихованого травмування працівників лісового господарства.

Порекомендували приділяти відповідну увагу вимогам безпеки праці при виконанні лісосічних робіт: трелюванні, транспортуванні деревини, вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин і механізмів. Дотримуватися  технологічного процесу та вимог інструкцій з охорони праці.

Також нагадали, що не можна допускати робітників до виконання робіт підвищеної небезпеки без відповідної професійної підготовки, а також всі робітники обов’язково повинні бути офіційно працевлаштованими.  

Дотримання всіх вимог дозволить створити безпечні та здорові умови праці для кожного працівника.                   

Більше інформації на порталі https://pratsia.in.ua