Закарпатські податківці провели зустріч із майбутніми фінансистами та бухгалтерами

1 рік ago admin 0


Напередодні, 30 березня 2023 року, відбулась зустріч фахівців ДПС зі студентами Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Зустріч пройшла за участі голови ради Територіального відділення Асоціації платників податків у Закарпатській області та викладача Ужгородського національного університету Марти Волощук, начальника управління персоналу Ярослави Бадзо, заступника начальника відділу кадрового адміністрування управління  персоналу Марини Бухлак.

Марта Волощук ознайомила студентів з історією становлення податкової служби, розповіла про свою громадську, викладацьку діяльність, а також продемонструвала майбутнім бухгалтерам та фінансистам книги та брошури із актуальними змінами податкового законодавства, які були підготовані у співавторстві з науковцями та податківцями. Основний акцент голови ради Асоціації платників податків Закарпаття зробила на книзі «Податкове право країн ЄС». Це видання стане цікавим для тих, хто вивчає основи податкового законодавства, його еволюцію, теперішній стан у різних країнах світу.

Ярослава Бадзо та Марина Бухлак розповіли студентам про діяльність Головного управління ДПС у Закарпатській області, особливості роботи, роль, функції та завдання податківців у системі органів державної влади, а також коротко про особливості вступу на державну службу під час воєнного стану. Також фахівці ДПС звернули увагу молоді на можливість проходження практики в податковій службі краю.

ДПС у Закарпатській області