У міській раді сьогодні зустрілися із юними ужгородськими спортсменками, які представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях у Варшаві

1 рік ago admin 0

У міській раді сьогодні зустрілися із юними ужгородськими спортсменками, які представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях у Варшаві

Ужгородський спортивний клуб із художньої гімнастики «Пірует» цими вихідними представлятиме Україну на міжнародних змаганнях у Варшаві.

Поїздку юних ужгородських спортсменок та участь у турнірі сьогодні обговорили на зустрічі з міським головою Богданом Андріївим, секретарем міської ради Арсеном Мелкумяном, начальницею управління у справах культури, молоді та спорту міськради Аллою Чернобук.

Керівниця клубу «Пірует» Любов Джуган та суддя національної категорії, майстер спорту України з естетичної гімнастики Анна Надь розповіли, що міжнародні змагання з художньої гімнастики «One more step» у польській столиці відбудуться вже цієї неділі, 26 лютого. Проводять турнір українська олімпійська призерка Ганна Різатдінова разом із варшавським клубом «Avrora».

У змаганнях візьмуть участь, зокрема, 21 учасниця спортклубу «Пірует» (2018 – 2003 років народження). Діти представлятимуть майстерність у двох категоріях – старші готують індивідуальну програму з предметами (обруч, меч, булава, стрічка), а молодші (вікові категорії 2015 року народження і молодші) – виступатимуть у вправі без предмета.

Міський голова Богдан Андріїв побажав дітям вдалої поїздки, наголосив, що участь у таких змаганнях потрібна і відповідальна, попросив переказати вдячність польським друзям і партнерам, організаторам змагань і всій громадськості – за неоціненну допомогу Україні у боротьбі з російськими окупантами.

Закарпатські сувеніри та прапор Ужгорода передали як подарунок для варшавського клубу художньої гімнастики. Після повернення спортсменок зі змагань планують обговорити подальшу співпрацю СК «Пірует» з управлінням у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.