Лісівники на 100% забезпечили паливними дровами бюджетні заклади Мукачівщини (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Лісівники Мукачівського держлісгоспу продовжують отоварювати населення паливними дровами. За 10 місяців поточного року, підприємством вже відпущено понад 6 тис. кбм. дров паливних.

У зв’язку із підняттям тарифів на житлово-комунальні послуги, попит на паливні дрова з кожним роком зростає. У свою чергу Мукачівських держлісгосп забезпечує всіх охочих покупців на 100%.

Реалізація дров може бути у вигляді як метрових так й колотих, адже в лісгоспі є цех переробки та колун. Завдяки спеціальній механічній установці (дровокол), лісівники можуть в найкоротші терміни виконати поставлений план заготівлі паливних колотих дров. Варто зазначити, що працівники Мукачівського держлісгоспу, згідно планових показників опалювального сезону 2018-2019 рр., на 100 % отоварив паливними дровами бюджетні заклади (освіти, охорони здоров’я).

 

Лісівники Мукачівського держлісгоспу продовжують отоварювати населення паливними дровами. За 10 місяців поточного року, підприємством вже відпущено понад 6 тис. кбм. дров паливних. У зв’язку із підняттям […]