Рахівські та іршавські рятувальники спілкувалися з людьми на тему безпечного відпочинку на воді

3 роки ago admin 0

Звичайний похід на річку може завершитися фатально. Аби уникнути цього, рятувальники постійно нагадують громадянам вимоги безпеки. От і вчора рахівські надзвичайники поспілкувалися з мешканцями м. Рахів та с. Косівська Поляна на тему правил поведінки під час купання. А їхні іршавські колеги навідалися на ставок СООР «Тиса» Іршавської райспоживспілки й провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з рибалками та відпочивальниками.

Під час заходів співробітники ДСНС довели до відома громадян сумну статистику нещасних випадків на водних об’єктах, розповіли, що основними причинами загибелі людей на воді є нехтування правилами безпечної поведінки. Відпочинок в невстановленому місці, вживання алкогольних напоїв перед купанням, небезпечні ігри у воді, заплив за огороджувальні знаки – усе це може призвести до трагічного випадку.

Додатково вогнеборці нагадали людям про необхідність дотримання пожежної безпеки в місцях відпочинку. Для більш детального ознайомлення з правилами безпечного відпочинку співробітники ДСНС розповсюдили серед громадян інформаційні листівки з основними правилами безпеки та алгоритмом дій при рятуванні потопаючих.

Рахів Іршава1.jpg   Рахів Іршава2.jpg

 Рахів Іршава3.jpg   Рахів Іршава4.jpg

ГУ ДСНС України у Закарпатській області