У ДПС відбулась зустріч з представниками аграрного бізнесу

1 рік ago admin 0


Днями відбулась онлайн-зустріч представників ДПС та агропромислових компаній, які входять до асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Під час зустрічі обговорювались прикладні питання, з якими аграрії звертались до  бізнес-асоціації, зокрема, щодо реєстрації акцизних накладних/ розрахунків коригування в Єдиному реєстрі акцизних накладних, окремих аспектів податкових перевірок, подання інформації великими платниками податків, застосування Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН тощо.

Під час зустрічі були опрацьовані питання, наведені у зверненнях платників, та надані відповіді і консультації фахівцями ДПС.

У свою чергу представники асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» подякували ДПС за опертивне реагування та налагодження ефективної співпраці з представниками аграрної бізнес-спільноти.

Нагадаємо, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків, а також організації та асоціації, які представляють їх інтереси, можуть звертатись на комунікаційні платформи у головних управліннях ДПС та міжрегіональних управліннях ДПС по роботі з великими платниками податків.

Пресслужба Державної податкової служби України